HR ReggeliA Beck & Partners szervezésében

Díjmentes előadások HR szakembereknek

Adaptáció a fejlődés és túlélés kulcsa

A vállalati képzések modernizálása a hatékonyság növelése érdekében

2020. július 16. 10:00 - 12:00
Érdekel

A pandémia csak rámutatott a vállalatok adaptációs képességének szükségszerű fejlesztésére. A versenyképesség nem fenntartható amennyiben maga a szervezet képtelen követni a változásokat, lassan és rossz hatékonysággal reagál a piac változásaira. Napjainkban a szervezetfejlesztés egyik legnagyobb kihívása a hatékony tudástranszfer kialakítása.

Olyan e-learning megoldásra van szükség, ami felgyorsítja a vállalaton belül elérhető dokumentumok feldolgozását, tudásanyagként való megosztásukat. A képzés területén végképp nincs idő bonyolult szoftverek betanítására, hónapokig tartó tartalomfejlesztésre. A munkáltató és a munkavállaló közös érdeke a könnyen érthető, bárhol és bármikor kényelmesen elérhető képzések létrehozása. A jövőben a képzésekre nem gondolhatunk csak egésznapos tréningként, be kell építsük a napi rutinba.

Hogyan? Előadásomban erre mutatok példákat.

Tematika

A vállalati képzések modernizálása a hatékonyság növelése érdekében

Kovács Bálint
Előadó:
Kovács Bálint
designer és felhasználói élmény tervező, a Skillnaut e-learning rendszer alapító tulajdonosa

Miért van az, hogy az érettségi találkozónkon senki sem tudta felidézni, milyen Ady verseket elemeztünk 3. osztályban?

Egy kivétel azért volt, mégpedig a Héja-nász az avaron. Tari Tibi ugyanis – a felkészületlenségéből fakadó zavarában - feleléskor átnevezte a verset Lédával az avaron címre. Ennek kettős következménye lett. Egyrészt megdöbbentően heves reakciókat váltott ki Fenyvesi tanárnőből. Másrészt az eredeti verscímre azóta is valamennyien emlékszünk.

Kovács Bálint vagyok, designer és felhasználói élmény tervező, a Skillnaut e-learning rendszer alapítója. Több mint 20 év nemzetközi márkákon szerzett marketing és szoftver tervezési tapasztalattal rendelkezem. Előadásomban arra hozok példákat, hogy az említett területeken jól működő motivációs mechanizmusokat miként hasznosíthatjuk a szervezetfejlesztésben.
Bemutatom, hogy milyen egyszerű megoldásokkal formálhatjuk élménnyé a vállalati beillesztési programunkat, és általános képzéseinket.

Mert a megtanultak élménnyé formálása, azok könnyű felidézésének eszköztára nem csak Tari Tibi privilégiuma!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Érdekel

Jelentkezés: