HR ReggeliA Beck & Partners szervezésében

Díjmentes előadások HR szakembereknek

Az adatok nyomában: a trendek mögötti valóság

Az adat-vezérelt HR elméletének (helyes) átültetése a gyakorlatba

2020. július 30. 10:00 - 12:00
Érdekel

Egyre több helyről hallani, hogy az adat az egyik legnagyobb érték. Egymást érik az ezzel kapcsolatos hívószavak, adat-vezérelt HR, adatalapú döntéshozatal, adatalpú döntéstámogatás... Az elméleti lehetőségek szinte végtelennek tűnnek, az elérhető eredmények ígérete csábító, mégis sokszor a gyakorlati megvalósítás mégsem képes megfelelni az előzetes várkozásoknak. A megvalósítással kapcsolatos munka aránytalanul nagy terhelést jelent a szervezet számára, a kapcsolódó költségek egyre csak nőnek, és végül az eredmény is kiábrándító, sőt akár káros is lehet a folyamatainkra nézve.

De hol, és mivel siklanak félre a dolgok a gyakolati megvalósítás során? Hogyan készüljünk fel, és határozzunk meg magunknak reális célokat a projekt előtt? Mi határozza meg, hogy egy “adatos” projektet végül sikeresen vagy sikertelenül zárul? Mi lehet a helyes megvalósítás haszna, és a rosszul kivitelezett projektek veszélyei?

Tematika

Üzleti intelligencia

Molnár Tamás
Előadó:
Molnár Tamás
BI tanácsadó és oktató
az Extensive Consulting tulajdonosa

Tamás közel 8 év pénzügyi területen szerzett tapasztalat után, 4 éve úgy döntött, hogy egy olyan területre vált, a miben az addig megszerzett tapasztalatai, és rendszerszintű gondolkodását hatékonyan kötheti össze az informatika iránti érdeklődésével.

Így kezdett üzleti intelligencia megoldásokkal foglalkozni. Azóta munkatársavival számos hazai és külföldi ügyfelüknél sikerrel vezettek be üzleti intelligencia, és üzleti folyamatautomatizálási megoldásokat.

De amire a legbüszkébb, hogy oktatóként több száz hallgatóját sikerült megismertetnie ezeknek a megoldásoknak a hasznával, és gyakorlati használatával, akik közül sokan azóta is sikeresen tevékenykednek ezen a területen.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Érdekel

Jelentkezés: