HR ReggeliA Beck & Partners szervezésében

Díjmentes előadások HR szakembereknek

A design gondolkodás lehetséges hatásai és előnyei a HR-ben

Mi az a design gondolkodás, és miért jelenthet üzleti előnyt a HR-ben? Hogyan tapogassuk le a munkavállalóink valóságát? Hogyan tervezzünk munkavállalói élményt?

2020. július 2. 10:00 - 12:00
Érdekel

A járvány csak felerősítette azt a tényt, hogy egy nagy szervezetben jellemzően a legjobb szándék mellett sem tudjuk, hogy hogyan érzik magukat a munkavállalóink. Ha tudjuk is, ez egy folyamatosan változó állapot, ráadásul nem egységesen változik, hanem sokféle munkavállalói szegmens és életciklus mentén.

Ennek a tudatosításában, a munkavállalói valóság folyamatos letapogatásában, valamint az igénykövető megoldások folyamatos fejlesztésében nagyon hasznos a design gondolkodás. Ezáltal válhat a HR-ből employee experience (eX). Ez a HR Reggeli erről szól, sok példával, beszélgetéssel.

Tematika

Design gondolkodás és service design

Ágoston László
Előadó:
Ágoston László
meet| társalapító
és business design tanácsadó

Laci változásmenedzsment szakirányon végzett szociológusként, nagyvállalati közegben ügyfélélményt tervez, szemléletet és folyamatokat fejleszt, változást facilitál.

Korábban piac-, vélemény- és márkastratégiai kutatóként, innovációs és startup tanácsadóként dolgozott, megfordult három globális ügynökségnél is (Dentsu, Y&R, DDB), utóbbinál digitális és üzleti transzformációs igazgató volt egy éven keresztül. Korábbi munkatársaival 2018 őszén alapította meg a meet| ügynökséget, ami service design szemüveggel üzleti tanácsadást nyújt szervezeteknek, üzleti döntéshozóknak, szolgáltatások és termékek gazdáinak.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Érdekel

Jelentkezés: