HR ReggeliA Beck & Partners szervezésében

Díjmentes előadások HR szakembereknek

Hatékonyabb kollégák: Hogyan optimalizáljuk a munkanapokat?

Kipróbált, tudományos alapon álló stratégiák, melyek növelik a munkahelyi teljesítményt.

2020. szeptember 10. 10:00 - 12:00
Érdekel

A jelenleg elérhető legfejlettebb módszerek az emberek egészségének, teljesítményének növelésére - ez az optimalizálás tudománya. A munkavállalók 80 %-a valamilyen hátfájásban szenved. A minőségi alvás hiánya rontja a memóriát és a kognitív teljesítményt. Ez a dolgozók 23%-át érinti.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy a munkavállalók ne csak 5-10%-ot töltsenek produktív, flow állapotban? Hogyan csökkentsük a kialvatlanság miatt elvesztegetett évi 8 napot? Hogyan lehet élvezetesebbé tenni a számítógép elött töltött időt, anélkül, hogy veszélyeztetnék az egészségünket? Mi az egészséges és produktív munkahely titka? Ismerje meg a legjobb egészségügyi és teljesítmény optimalizálási technikákat, a tudományos hátterét: üdvözöljük a biochacking világában!

Tematika

Hogyan optimalizáljuk a munkanapokat?

Molnár Tamás
Előadó:
Németh Gábor
biohacker és ügyvezető
Upgraded Life Kft.

Közel két évtizedes nagyvállalati múlttal fordult a vállalkozói világ és az önmegvalósítás felé. Ezen a számára új területen aztán hamar kibontakozott, hogy a világ egy nagy és gyors átalakuláson megy keresztül, ami nem mindennapi vállalkozási és tanulási lehetőséget teremt a kihívásokat keresők számára.

A digitalizációs területen belül keltette fel a figyelmét, hogy az egészségipar és az orvoslás is egy nagy átalakuláson megy keresztül. Hisz abban, hogy a sorra megjelenő tanulmányokkal és a technológia fejlődésével jobban beleszólhatunk a saját egészségünk alakulásába és életünk hosszába, mind bármikor eddig a történelem során. A KETOFEST ÉS BIOHACKING KONFERENCIA megálmodója.

Jelenleg az ehhez a területhez tartozó technológiák magyarországi meghonosításán dolgozik, mind egyéni, mind vállalati szinten.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Érdekel

Jelentkezés: