HR ReggeliA Beck & Partners szervezésében

Díjmentes előadások HR szakembereknek

A láthatatlan HR-es

Avagy a cipésznek milyen a cipője? A HR-es mikor képzi saját magát?

2020. augusztus 13. 10:00 - 12:00
Érdekel

Főzni (előadni) bárki tud. Otthon megtanulunk beszélni, az iskolában helyesen beszélni. Hol tanulunk meg hatásosan és emlékezetesen beszélni? HR-esként pedig ez alapfelszereltség kell, hogy legyen, hiszen, ha a reggelt a CEO meggyőzésével indítjuk, utána gyakran következik az új belépők motivációs előadása, majd levezetésként egy kis interjúztatás vagy vezetői beszámoló. A HR-es munka tele van rögtönzött és felkészült beszédekkel, és nagyon nem mindegy, hogy mindezt láthatatlan emberként, vagy jófej és emlékezetes előadóként tesszük-e meg.

A következő különleges előadásban - Jamie Oliver TEDx előadását is elemezve - nézzük meg, melyek a meggyőző beszéd készítésének fortélyai, sőt, egyet visszalépve milyen alapanyagokra van szükségünk. Megismerjük az előadói hitelesség felépítésének módszereit, az érzelmi hatáskeltés fogásait és a tartalmi fókusz kiválasztásának modelljeit.

Tematika

A láthatatlan HR-es

dr. Németh Zoltán
Előadó:
dr. Németh Zoltán
az Enetha Learning alapító-ügyvezetője, szerző, szakmai blogger

Zoltán több mint 18 éve dolgozik tréning területen. A Develor Tudásmenedzsment igazgatói pozícióját otthagyva, 2009-ban alakította meg szakmai csapatával az Enetha Learninget, amely szenvedélyes szakemberek szakmai műhelye.

Őt magát a prezentációs terület tartja inspiráló bilincsben csaknem egy évtizede. Két szakkönyv (Előadok, tehát vagyok), és sok száz cikk szerzője a HR Portálon valamint saját blogján (www.drpezi.hu) keresztül. TEDx felkészítő, felsővezetői retorikai coach, és nyaranta Retorikai Edzőtáborok szervezője tinédzsereknek. Hisz benne, hogy bárki lehet jó előadó, ezért hozta létre a Fesztelen Előadó mestertréninget is. A hazai Toastmasters mozgalom egyik alapítója.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Érdekel

Jelentkezés: