HR ReggeliA Beck & Partners szervezésében

Díjmentes előadások HR szakembereknek

A láthatatlan HR-es

A szavak és az átütő előadásmód ereje a HR-ben

2020. augusztus 13. 10:00 - 12:00
Érdekel

A szavak és az átütő előadásmód erejéről ma már nem kell meggyőzni senkit. Azonban az, hogy a hatékony HR-es munkában mekkora szerepe van a verbális kommunikációs eszközök tudatos használatának, talán nem ennyire egyértelmű. Pedig a HR-es munka tele van rögtönzött és felkészült beszédekkel. A CEO meggyőzése, interjúztatás, beszámolók, beszédek a dolgozók előtt… Nagyon nem mindegy, hogy mindezeket láthatatlan emberként, vagy jófej és emlékezetes előadóként tesszük-e meg.

A következő különleges előadásban - Jamie Oliver TEDx előadását is elemezve - nézzük meg, melyek a meggyőző beszéd készítésének fortélyai, sőt, egyet visszalépve milyen alapanyagokra van szükségünk. Megismerjük az előadói hitelesség felépítésének módszereit, az érzelmi hatáskeltés fogásait és a tartalmi fókusz kiválasztásának modelljeit.

Tematika

A láthatatlan HR-es

dr. Németh Zoltán
Előadó:
dr. Németh Zoltán
az Enetha Learning alapító-ügyvezetője, szerző, szakmai blogger

Zoltán több mint 18 éve dolgozik tréning területen. A Develor Tudásmenedzsment igazgatói pozícióját otthagyva, 2009-ban alakította meg szakmai csapatával az Enetha Learninget, amely szenvedélyes szakemberek szakmai műhelye.

Őt magát a prezentációs terület tartja inspiráló bilincsben csaknem egy évtizede. Két szakkönyv (Előadok, tehát vagyok), és sok száz cikk szerzője a HR Portálon valamint saját blogján (www.drpezi.hu) keresztül. TEDx felkészítő, felsővezetői retorikai coach, és nyaranta Retorikai Edzőtáborok szervezője tinédzsereknek. Hisz benne, hogy bárki lehet jó előadó, ezért hozta létre a Fesztelen Előadó mestertréninget is. A hazai Toastmasters mozgalom egyik alapítója.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Érdekel

Jelentkezés: