HR ReggeliA Beck & Partners szervezésében

Díjmentes előadások HR szakembereknek

Hogyan fejlessze vállalkozását az egészség kultúráján keresztül?

Wellbeing - munkaerő megtartás mesterfokon

2020. április 9. 10:00 - 12:00
Érdekel

Egy cég ma 3 féle módon tudja megszerezni és megtartani a munkatársait: Anyagi eszközök, kihívások a munkában, munkatársi élmény/tapasztalat a munkahelyen.

Amikor a munkatársakkal törődünk, nem egyszerűen csak ember módjára viselkedünk, hanem befektetünk a vállalatba. Egy cég legfontosabb erőforrása a jó fizikai és mentális állapotban lévő dolgozó, hiszen ez azonnal látszik a teljesítményükön. Amikor valaki testi problémákkal küzd jelentősen csökken a teherbírása, többet van táppénzen, kisebb a teljesítménye, szétszórt, többet hibázik. Egy vállalati Wellbeing Program pont ezeket a fizikai állapotokat javítja a programon résztvevőknél, bármely lépése mérhető és kimutatható eredményeket hoz.

Tematika

Testszerviz technológia

Burget Péter
Előadó:
Burget Péter
Testszerviz alapító-tulajdonos

46 évesen megszabadult 34 kilótól, ízületi problémáktól, emésztési és anyagcsere gondoktól, és kirobbanó fizikai formába került. Ez azóta is tart. Ma 50 éven is túl úgy gondolja, hogy ez a normális állapot. Az elmúlt közel 5 éve arról szólt, hogy emberek ezreinek segítsenek a Testszerviz technológia szolgáltatásával. A helyes életmód és az abból fakadó „wellbeing – jó lét” az élet minden területén meghatározó. A wellbeing nemzetközileg elismert és hatékony módszere a munkaerő megtartásnak, már Magyarországon is egyre több ügyfelünk ismeri fel a munkatársi jólét fontosságát. A családban, munkában, közösségi életben egyaránt. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy hosszan, egészségesen és energikusan éljen. Szolgáltatásaikkal ehhez adnak eszközöket most már vállalatok számára is.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Amivel várjuk

Érdekel

Jelentkezés: